Dierenuitvaartcentrum Venray
Dierenuitvaartcentrum Venray
Dierenuitvaartcentrum Venray
Dierenuitvaartcentrum Venray

Een passend afscheid....

Na al die jaren
Onvoorwaardelijke trouw en vriendschap
Is het laatste wat u kan doen
Een waardig afscheid voor uw huisdier
... Hij verdient het!

We hopen allemaal dat het niet gebeurt, maar er komt een moment dat afscheid nemen van een geliefd huisdier; hond, poes, konijn, cavia etc. onvermijdelijk is. Dierencrematorium Venray staat voor u klaar om er samen met u voor te zorgen dat uw waardevolle vriend(in) een liefdevol afscheid krijgt. Bij Dierencrematorium Venray kan dat in een huiselijke, warme omgeving, met ruimte voor uw wensen met betrekking tot cremeren.
U maakt aan ons kenbaar wat uw wensen zijn en wij proberen samen met u deze te realiseren, bv als u tijdens het afscheid een bepaald muzieknummer wilt horen of graag een foto van uw huisdier erbij wilt hebben.
Wij werken uitsluitend op afspraak.
U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken voor een afspraak.
Wij hebben hiervoor gekozen om iedereen alle aandacht en een persoonlijke begeleiding te kunnen geven in deze moeilijke, emotionele periode.

Kinderen en afscheid nemen

Dieren spelen een belangrijke rol in de emotionele ontwikkeling van het kind en bieden vriendschap, genegenheid, zekerheid en stabiliteit. De reactie op het overlijden van een huisdier is niet alleen afhankelijk van de diepte van de band met het dier. Het is belangrijk dat uw kind uiting kan geven aan zijn gevoelens.  

Laat u van te voren goed inlichten over de mogelijkheden; cremeren, begraven of destructie en kijk wat het beste bij u en uw huisdier past. Zodat u, wanneer het moment daar is, zich alleen kunt richten op het afscheid nemen van uw geliefd huisdier.